Het Italiaanse Barbequewijnen pakket

65,00

Er komt weer mooi weer aan en we gaan gewoon vakantie thuis of ergens in Nederland vieren. Om je op vakantie te wanen hebben we het Italiaanse Barbequewijnen pakket samen gesteld.
Omdat we vaak barbecueën met een wat groter gezelschap, of in ieder geval mensen met verschillende eetwensen, hebben we ook verschillende wijnen in het pakket zitten.
Witte wijn is perfect als aperitief . lekker bij de kleine hapjes en bij garnalen, vis en groente. Rosé is niet alleen de ultieme zomerwijn, maar ook heerlijk bij kipsaté en salades.
rood doen we erbij omdat dat toch het lekkerst is bij rood vlees van de grill.

Beschrijving

Het Italiaanse Barbequewijnen pakket.

Er komt weer mooi weer aan en waarschijnlijk gaan we gewoon vakantie thuis vieren of ergens in Nederland. Om je het idee te geven dat je in Italië bent,  hebben we het Italiaanse Barbequewijnen pakket samen gesteld.
Omdat we vaak barbecueën met een wat groter gezelschap, of in ieder geval met mensen met verschillende wensen, hebben we ook verschillende wijnen in het pakket zitten.
Witte wijn is perfect als aperitief . Lekker bij de kleine hapjes en bij garnalen, vis en groente. Rosé is niet alleen de ultieme zomerwijn, maar ook heerlijk bij kipsaté en salades.
Rood doen we erbij omdat dat toch het lekkerst is bij rood vlees van de grill.

De Inhoud van het pakket.

We beginnen met een heerlijke witte aperitiefwijn uit Puglia. Zin in een lekkere borrelwijn met frisheid? Ga voor de Madreterra bianco.
De Madreterra Bianco heeft een citroengele kleur, met mooie geuren van citrus en bloemen. De wijn heeft een vrij lange afdronk. Kortom het is een frisse witte wijn!

Drink als aperitief. Op het terras, als de zon schijnt!

Door naar de Rosé.  Een heerlijk licht mousserende Rosé uit Lombardia. Cà Montebello Pinot Nero Frizzante Rosato. Een heerlijk lichtroze rosé met een heel fijn bubbeltje. Als je aan deze wijn ruikt dan denk je meteen aan limonade. Een heerlijke geur van aardbeien, frambozen en heel licht een vleugje rozen. De smaak is fris en zacht met een intrigerende sprankeling van de hele lichte mousse.Heel fijn op het terras, maar ook lekker bij desserts met aardbeien, perziken, fruitsalade, pittige kazen en kastanjes. Drinkt heerlijk weg!

We eindigen met heerlijke rode wijn. Stevig rood uit Puglia, namelijk de Primitivo Terra San Giovanni. Deze Primitivo is een mooie robijnrode wijn met granaatrode tonen. Heeft een intens parfum van rijp donkerrood fruit, pruimen, peper en kaneel. Krachtige rode wijn met zachte tannines, fruitig met tonen van specerijen. Heerlijk bij rood geroosterd vlees.

Het pakket in het kort:
2 x Madreterra Bianco
2 x Cà Montebello Pinot Nero Frizzante Rosato
2 x Primitivo Terra San Giovanni>
Dit pakket is €65,-

Extra informatie

druiven

Pecorino, Pinot Nero, Primitivo

streken

Lombardia, Marche, Puglia

wijnen

Rode wijn, Rose, Witte wijn

wijnhuizen

Cà Montebello, Murola, Cantina Fiorentino