Agricola San Felice

Agricola San Felice

Agricola San Felice

Agricola San Felice ziet zichzelf als veel meer dan een eenvoudig agrarisch bedrijf. Zij zien alles als een project omdat er zoveel verschillende activiteiten op het landgoed zijn naast alleen wijn maken.

 

Sterrenwaardig!

De borgo herbergt ook een boutique hotel. Dus naast wijn kan je hier ook blijven slapen. Er is een sterrenwaardig restaurant aanwezig. Ze hebben de Michelin ster simpelweg geweigerd omdat ze alle poeha niet wilden. Verder is er een wellness centrum en een heerlijk zwembad met uitzicht over de wijngaarden.

Een aantal jaar geleden is San Felice lid geworden van Gruppo Allianz Spa, wat ze de gelegenheid heeft gegeven om meer te investeren in wetenschappelijk onderzoek om ze de kwaliteit van de wijnen te verbeteren.

 

Onderscheidingen

San Felice heeft al meerder onderscheidingen gewonnen voor zijn Chianti, wat heeft bewezen dat het een geweldig project is en zijn succes heeft gekregen. De compacte Borgo groeide groter rond de oude Pieve in Pincis en het heeft tot op de dag van vandaag een fascinatie voor het beschikbare land, de producten en het terroir die vooral terug komt in aroma’s en smaak van de wijnen.

 

Klik hier voor alle wijnen van Borgo San Felice.

Numero-V Nieuwsbrief